Unic in Romania, conceptul brandului OPV are la bază cultura antreprenoriatului, ridicând fair-playul la un nivel maxim în business.

Toti membrii echipei OPV sunt parteneri
. OPV elimină astfel relația angajat - angajator, membrii echipei împărțind profitul companiei în funcție de implicare, indiferent dacă aportul acestora de know-how vine pe partea de business, project management, design, programare etc. Pe scurt, angajații devin în sistemul nostru parteneri OPV, iar recompensa financiara - un procent care se traduce într-un profit direct proporțional cu profitul companiei. OPV își dorește astfel să evite plafonarea acestora și să încurajeze atitudinea proactiva a colaboratorilor săi pe baza unui interes câștig-câștig.

Oferta OPV este una una comercială, având în portofoliu o gamă de Soluții de Business pentru companii si un Centru Comercial online pentru persoane fizice și una educațională, gratuită (ex: site-ul dedicat educației în domeniul Wellness sau site-ul de știri MLM News, dedicat Industriei vânzărilor directe).

Distribuția procentelor raportat pe proiect este variabilă. Orice partener poate veni cu idei de business, iar, atunci când o astfel de idee devine transpusă în practică, procentele se împart între OPV și parteneri în funcție de implicare, investiție etc., existând inclusiv posibilitatea ca unui partener sau unei echipe să îi revină un procent mai mare decât cel cuvenit OPV.

OPV susține antreprenoriatul și cultura antreprenoriatului. Noi credem că soluțiile sunt în puterea fiecărei persoane care își dorește acest lucru și care înțelege că pentru a-ți atinge scopurile este nevoie de educație. Mediul pe care îl cultivă OPV este unul proactiv, dinamic, de dezvoltare personală continuă, echipa OPV evoluând într-un proces continuu de autoselecție.

Indiferent dacă sunteți interesați de partea educațională, soluțiile de business, de sugestiile noastre de investiții și afaceri sau aveți propria dvs. idee și propunere de afacere, OPV vă invită să luați loc la masa noastră de discuții și împreună vom găsi căi eficiente, antreprenoriale - pe scurt Optiuni Pentru Viitor.