Misiune

Misiunea noastra este sa oferim optiuni pentru indeplinirea obiectivelor atat oamenilor, cat si companiilor, prin solutii bazate pe consens.

Principii

 

Principiul mesei rotunde


Unic in Romania, conceptul Brandului OPV are la baza cultura antreprenoriatului, aducand fair-play-ul la un nivel superior in business. Relatiile dezvoltate de OPV sunt parteneriate, eliminand din mediul clasic de afaceri, sintagma angajat - angajator. Contributia fiecarui partener se traduce printr-un procent direct proportional cu nivelul de implicare in fiecare proiect, avand la baza doua valori, la care tinem in mod special: corectitudinea si transparenta.
 

Flexibilitate in afaceriLongevitatea in afaceri este determinata in mare masura de flexibilitate. Este motivul pentru care brandul OPV isi construieste parteneriatele pe principiul castig - castig, pe consultanta asigurata pentru fiecare aspect al unei afaceri, iar solutiile pe care le oferim sunt cele optime in functie de context, nu unele standard.
 

EchipaMunca in echipa este un aspect foarte important al intregului concept OPV, dorindu-se o data cu dezvoltarea brand-ului si dezvoltarea personala a membrilor echipei OPV.
Va invitam sa faceti cunostinta cu membrii echipei aici
 

InovatieIn viziunea Brandului OPV, inovatia reprezinta calea descoperirii solutiilor pentru integrarea intr-un mediu, aflat intr-o continua evolutie. Proiectele OPV sunt bazate pe anticiparea schimbarilor.
 

AntreprenoriatOPV crede in puterea fiecarei persoane de a gasi solutii pentru indeplinirea scopurilor personale. Consideram ca succesul are la baza cultura antreprenorialtului, iar mediul pe care il cultiva OPV este unul proactiv si dinamic. Echipa noastra evolueaza printr-un proces continuu de autoselectie.
 

EducationalOPV vine cu o oferta educationala complexa. Cum dezvoltarea personala este o premisa obligatorie pentru succes, ne dorim sa facem accesibila experienta liderilor din diferite domenii, unui public cat mai larg. Misiunea demersului educational al OPV este promovarea nivelului de dezvoltare personala si profesionala, care sa asigure echilibrul intre planurile importante din viata fiecarei persoane.